Valpens ABC er over for denne gang!

Igår var siste gang med Valpens ABC, og må jo innrømme at det blir litt trist å forlate denne flotte gjengen :-( Men det som er utrulig hyggelig er å se fremgangen på valpene, og ikke minst fremgangen på eierne! Her snakker vi om hundeførere som reflekterer over treningen, som selv ser verdien av det å ha riktig belønning og som virkelig begynner å skjønne dette med TKFF – timing, kriterie, forsterkningsfrekvens og forsterkningskvalitet! :-) Det å shape en valp opp på en plattform var ikke noen problemer for noen av ekvipasjene – flink gjeng! :-)

Her kommer noen bilder fra kurset :-) Dessverre ikke så mange, da vi liksom glemmer bort å ta bilder (rekker ikke å både instruere og ta bilder.. :-)), men noen ble det i hvertfall :-)


Her er to flotte border collier; Trude med Lia og Tora med Harley. Lia og Harley er kullsøsken :-)


Sylvi med flotte Alex, samt Trude med Lia. Første hunden som vi har brukt en kjegle som belønning på! :-) Men den var veldig moro å leke med synes Lia :-)


Prikkete Ira blir giret opp med leke før innkalling :-) Kommer som et skudd etterpå hvilket belønnes med lek sammen med eier Lise-Mari! :-)


Ira trener på ligg, mens Harley springer fort fort på innkalling! :-)


En flink ekvipasje; Tora og Harley! Kontakten til Alex er det heller ikke noe å si noe på… Kjøttkaker og pølser er super belønning! :-)


Bianca kan også springe fort på innkalling hvilket belønnes av god lek sammen med Tom Christian :-)


Bianca og Alex i lek, samt Ira og Alex som trener ro i pausen mellom lekeøktene :-)


Premier til valpekurset er sponsret av Salangen Veterinærsenter – tusen takk! :-). De er ikke bare i Salangen, men har også lokaler her i Bardu (i samme bygg som Posten), hvilket er veldig praktisk :-) For øvrig så har de veldig godt tilbud på for akkurat nå – 50% på utvalgte sorter. Emma har allerde vært å handlet 10 sekker, så fort dere mens det fortsatt er igjen noe på lager! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter