Årets første Labbetusstur!!

Da er turløypene offisielt åpnet og dermed starter vi med årets Labbetussturer :-) For de som ønsker å registrere sine turer – gå på www.telltur.no og gjør det her. Vi starter som vanlig med de enkle turene og øker vanskelighetsgraden etterhvert. Første turen går til Brudesløret og mer info om turen finner du her: http://telltur.no/arkiv/685 

Adkomstvei: Ta av mot Bruhaugen (skilt) ca 4 km nord fra Setermoen. Følg denne veien til P-plass ved veienden (1,6 km fra E6). Turen til Brudesløret følger veien til skilt merket Vetlvatnet, og krysset til Orta/ Stor-Ala. Følg veien til venstre mot Vetlvatnet.
Tidsbruk: ca. 45 min t/r
Vanskegrad: Lett
Traséen går på traktorvei i 800 meter til pumpehuset. Fra pumpehuset følger du merket sti i skogen. Det er ca. 70 meter fra pumpehuset til posten.

Vi møtes på anvist parkeringsplass lørdag 15 juni 2013 kl 12:00 og håper at mange har lyst og mulighet til å gå tur med oss :-) Hundene går i bånd :-) Iflg langtidsvarslet på www.yr.no så skal det regne så eventuelle regnklær, støvler og myggmiddel annbefales! :-) Velmøtt! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter