Slike viktige stæsj ting :-)

Når man surrer rundt på ferie så blir det alltid mye hundstæsj shopping, i alle fall når Ellen og jeg er på tur. Hvor viktige alle disse tingene virkelig er kan nok diskuteres, men årets beste kjøp er nok Ellens nye hundevogn. Det er ikke mange årene siden vi sto å glise av slike crazy dog ladies – og nå er vi akkurat slik selv :-)

ellen

 

I år fikk vi også testet ut en slik kjølematte som jeg kjøpte for lenge siden, Pernille ville ikke ligge på den så det var jo et glitrende kjøp :-) Ikke fikk vi den tilbake til slik den var heller. Enda så klarte jeg å kjøpe et Hurtta kjøledekken som ikke ble testet. Det til tross for at det var kokvarmt da vi stilte i Kemi :-)

Ellers så gleder det mitt hjerte at Jens har oppdaget at rosa er farven, for fra han fant dopapir i rett farge som vi fikk i «bygave» :-)

2014 Sommer og Ferie fra kamera 240 2014 Sommer og Ferie fra kamera 242

 

Ellers så kjøpte vi et hav av slike hundetepper som er så deilige og kan vaskes 1000 uten at det vises. Nytt utstillings-bånd ble også kjøpt inn, men ikke tatt i bruk ettersom det gamle føles kjent og kjært :-) Men blir nok greit å ha dersom vi kan lure med flere av valpene på show en gang :-) Masse hundesnop og anna rart ble også kjøpt, rape hakke gal er vi  – men gud så artig å shoppe :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter