Maja min Maja! :-)

I går tok Yvonne treningsbilder av «jentene», egentlig så var det primært Thea og Pernille vi skulle ta av fordi jeg fant ut etter en Facebook seanse at jeg hadde jo ikke så mange proffe bilder av de. Derimot så har Yvonne Beardis-digger i mange år tatt bilder av Maja og jeg har vært så glad for å ha slike fine bilder av henne. Mange fine minner har jeg fordi Yvonne har sittet å knipset, både fra treninger og konkurranser – TUSEN TAKK snilleste Yvonne!

Ettersom alder går først så blir det i dag noen bilder av 10 år gamle Maja. Starter med et par bilder som kanskje ikke burde vises ettersom både hund og fører ser kokko ut – men kan ikke annet enn å flire av så rare vi ser ut :-)

raringan to Raringan

apporten hos meg i ruta utgangstilling til rutaapporten stolt apporten tungt ja - Copy

Liker veldig godt å se hvordan hun legger hodet inntil foten min og ser opp på meg og sier – «Æ vet korr ruta er, no problem!» Ettersom synet er blitt litt dårligere så bruker jeg å hviske «ser du ruta» slik at hun skal se litt etter den før hun starter å springe, for har hun ikke det så kan hun finne på å springe litt sånn rundt omkring :-)

utgan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter