15 dager etter operasjon – knepping i kne

Som sagt igår så kjente Veslemøy litt knepping i kneet når det ble bøyd opp. Hun har snakket med Sortland Dyreklinikk idag og de kunne fortelle at man kunne oppleve slik knepping i kneet etter en korsbåndoperasjon. Så vi puster litt lettere og håper at det er ‘normalt’ og ikke noe som vil forsinke hverken helingprosessen eller sluttresultatet.

Siden vi også fått Go til å gå en bitteliten tur, så fikk Fanny gå noen minutter imorges på tisserunden 🙂 Man ser haltingen hennes mye bedre når det går oppover. Det er ikke akkurat mye oppoverbakke til huset vårt, men likevel så ser man forskjell. Spurte Veslemøy igår hvor lenge man kunne forvente at hun kom til å halte, og hun sa at det var veldig individuelt. Men ihvertfall perioden mens beinbruddet heler, og kanskje en stund etter det – beroende på hvor høy smertetreskel hunden har. Fanny er jo ikke akkurat berømt for å tåle mye smerte – hun er veldig pyset i grunn, søta mi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *