Årets første blodspor :-)

Idag har Lotta fått gått årets første blodspor :-) Å fra å ligge i galopp i sporet igår (menneskespor som legat 1 tim ++) så må jeg si meg fornøyd med tempoen idag:-)
2015-05-24 16.09.35 2015-05-24 16.09.44
Sporstart :-)

Veldig lett å lese var hun også, noe hun normalt ikke er (synes jeg) da hun har brukt å gå mye på overvær. Så blir mere spor fremover – først og fremst menneskespor siden det er enklere å legge (krever mindre forberedelser), men også noen blodspor siden hun faktisk skal gå en prøve i år :-)

Per-Eirik filmet det hele. Han kunne jo da selvfølgelig ha prøvd å konsentrert seg om hunden, og ikke meg når jeg tryner, men men.. 😛 Jeg holdt faktisk på å tryne på akkurat samme plassen når jeg la ut sporet, så når vi gikk tilbake igjen så måtte jeg se hva det var jeg snåvet i. Var noen tråder av et gammelt gjerde :-)

2015-05-24 16.11.442015-05-24 16.12.10
Var ikke en skank på slutten av sporet denne gang, men et bein! :-) Lotta var veldig fornøyd med å få lov å spise opp hele funnet sitt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter