Ronja på Workingtest!

Idag har Dogdiggers Be My Somebody ‘Ronja’ deltatt på offisiell workingtest i Lakselv 🙂 Flinke Ronja og Beate fikk 66p av maksimalt 100p, med følgende poeng på de ulike postene: Post 1= 19p. Post 2 = 0p. Post 3= 20p. Post 4= 14p. Post 5=13p.

Her er Beates egen kommentar fra prøven:
Ronja fikk 66 poeng av 100, men med en smultring blir det ikke godkjent. Vi e storfornøyd likevel med resultatet for vi har jo ikke trent på et år. Hun jobba veldig godt og brukte vinden knallbra. Det var vannarbeidet ho knalla på så det må vi holde fokus på i sommer samtidig som både hund og eier må trimmes!

Vi gratulerer så masse med en kjempeflott innsats, 66p av 100 mulige og med 0p på en av postene er ikke dårlig assa!! 🙂 Veldig artig at Ronja får lov til å prøve seg på workingtest (har en 3 pr i Begynnerklasse i jakt fra før) og att på til gjør det så bra! 🙂 Vi krysser fingrene for at det går like bra neste gang, og at Ronja da klarer å beherske seg også ved vannet 🙂

Jaktkurs Canis 2011 083ronja_2013
Ps. Hadde ikke noe bilde fra dagen idag så ble et gammelt bilde av Beate og Ronja når vi var på jaktkurs med Helen Philips, + et litt nyere bilde av Ronja som jeg stjal fra facebooksiden til Beate 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *