Gratulere med dagen lille venn! :-)

I dag har lille vakre snille Thea bursdag og blir hele 8 år i dag! Hun «joiner» dermed Maja som veteran, ikke verst for en liten sprek dame som Thea heldig fremdeles er :-) Vi er så heldige som fikk akkurat Thea,  en snillere og klokere hund en henne finnes vel ikke. Vi har feiret dagen med flere av de tingene hun liker best, har fått en HEL dentastick, litt for mye Vom&Hundemat til middag, tørrfisk å gnage på – og både tur og trening. Vi var å trente litt agility men mistenker at det var mest moro for hennes gode venninner Maja og Pernille – det var nok all maten Thea satte aller mest pris på :-)

2014 høst tur thea 046thea-mediumthea-valpcopy-of-thea-tunnel1copy-of-thea-hjuletthea-i-reisebag-web-versjon1thea-trener-kontaktthea-med-brillerThea valpThea i bilenthea på hjemmekontorCopy of IMG_2742

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter