Milo på kurs!

Milo er en aktiv kar og får være med alt mulig moro :-) Her er han på lydighetskurs, iflg hans favorittperson så var han ikke flinkeste gutten i klassen på dag en, men dag 2 så var det masse ros til de begge to. Man kan altså om man bare vil. Både felles dekk og sitt (om jeg ikke husker feil så er det klasse 3 øvelse altså! :-)  Gå sikksakk rundt de andre i ring, passere andre hunder og slike ting –  «Well done» til superekvipasjen Milo/Linda. 

Med nye treningstips og ideer i sekken så blir det sikkert mer flott trening for guten som synes å ha kapret sin eiers hjerte helt og fullt :-)

sitt fellesdsitt fellesdekk 

Så har de blitt kjent med en jente som driver å utdanner seg innen for hund og som er så snill at hun villig deler av sin kompetanse, det er flott gjort! En del av utdanningen er massasje så hun har vært på besøk å gitt prinsen litt deilig behandling. Han var (som mine) litt skeptisk i starten, men etterhvert så gikk det bare fint og det ble litt sånn «deilig» fjertlukt i huset (Husker godt Thea sin første gang, vi holdt på å kveles av fislukta. Men det fikk være for så at hun etterhvert lukket øyene og koste seg :-))

Man blir altså helt utslitt av massasje altså!

massasje milo

Det gode liv i Finnmark! :-)

tur vann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter