Rundering!

I dag har vi vært på runderingskurs, det ble bare en dag for vår del fordi jeg måtte kjøre til Tromsø i går. Men er så glad for at vi fikk lov å være med for dette syntes Pernille var reneste magien. Tenk å finne folk i skogen som ville leke med henne!! Med Harry Potter ballene hennes også! Å lord for lykke!!

IMG_5414

Det var skikkelig stilig å kjenne hvordan den lille kroppen var spent som en bue og klar for å springe ut å lete. Ingen av action bildene ble klare så fort sprang hun altså 🙂 Det var også gøy å være figurant og kunne få lov å belønne de flinke hundene – og det på ulikt vis. De som oss liker jo forskjellige ting. Og det må sies Gunn Anita er en fantastisk dyktig instruktør, fin dag i skogen! 🙂

IMG_5396IMG_5369 IMG_5370 IMG_5375 IMG_5379IMG_5401IMG_5410IMG_5417

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter