Online kurs!

Digger fremdeles konseptet online-kurs men det er altså ikke så lett å rekke over alt altså :-) Snille Else har filmet litt til leksjon 4 for meg,  Pernille er veldig flink men jeg kjører (som vanlig) sikkert litt for fram :-) Her prøver  vi oss på «halsbåndgrepet» der det viktigste er å få en eksplosiv start. Man starter med å kaste ut en leke eller setter ut en godbit-skål og holder hunden i halsbåndet og slipper når de virkelig vil avgårde.

Så prøver jeg å vise «sende til target» der all fokus er framover. Med Thea så fikk jeg til selv med en gang, men Pernille er så rask at jeg måtte få Else til å stå der ute å slippe belønningen et par ganger før Pernille sluttet å snu hodet mot høyre. Oppdaget også at det er strategisk for meg å kaste med venstre hånd  (og det er pokker meg ikke lett assa! :-) Kaster jeg med høyre så er det hakket mer sannsynlig at hun vender blikket mot høyre (min lille luring :-)

Det siste vi prøver på er å fjerne target, det var overraskende lett å gjøre. Litt redd at det er sånn nybegynner flaks så vi får se etterhvert :-)

Vi forsøkte også med to targets, Pernille velger rett om jeg peker i riktig retning. Dersom jeg bare stiller oss opp og sier «se» så er hun noe mer usikker. Så her må jeg spørre litt om det er greit med litt peking og ekstra hjelp før jeg leker mer med det.

Så forsøkte vi «Kjegla» som også er en del av leksjon 4, dette har vi trent på før men hadde ingen videre plan for treningen og hvor jeg skulle belønne så fortet meg å slutte :-) I teorien vi har fått, så bør man ha blitt helt klar med «Ruta» før man starter med «Kjegla»

Else trente utstilling og Frida er for meg fremdeles like vakker som da hun var en ung jente. Litt mer kropp og former, men det må være lov når man er blitt veteran. Fin fin kveld i hallen! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter