Bardu Hund arrangerer Rallylydighet kurs!

Inger Drageland kommer til Bardu for å kjøre kurs i Rallylydighet den 21-22 mai, Inger er godkjent instruktør gjennom Norsk rallylydighetsklubb.

Litt om rallylydighet
Rallylydighet er et lydighetsprogram hvor hund og fører følger skiltene gjennom en nummerert løype med tidsbegrensing. 40 forskjellige lydighetsforflytninger mikses med sitt, vendinger og hastigheter, og det kreves også en rask gange, samt en positiv og glad holdning. Rally er for de som ønsker en fin aktivitet som er både morsom og lekende. Den er ikke enkel, men utfordrer deg og din hund til et bedre samarbeid.
Rally er designet slik at hunder på alle nivåer kan delta, men grunndressuren må være god. En nybegynnerløype inneholder en god del «fot/på plass», sitt, svinger og skiftende hastigheter som sakte marsj, rask eller normal gange, bli-øvelser og kjegle-øvelser hvor kontakten er veldig viktig. Etter hvert som man kommer videre oppover i klassene, er det lagt inn vanskeligere øvelser som krever både fremadsending og innkalling.
Hovedfokuset til rallylydighet er samspill og glede mellom hund og fører. Sporten passer derfor veldig godt for eiere i alle aldre og hunder av alle raser, også blandingshunder.
Etter gjennomført kurs skal deltakerne være mer motiverte for videre trening med det formål å kunne konkurrere i rekrutt/nybegynnerklassen på rallystevner.
Litt om kurset
Dette er et 10 timers helgekurs fordelt på 5 timer lørdag og 5 timer søndag. Vi begynner hver kursdag med 1 times teori, hvor vi gir info om selve sporten og så går gjennom regelverket. Deretter blir det praktisk øving hvor alle får trene på øvelsene, både med og uten hund. Kurset tar for seg øvelser i klasse 1 og 2. Vi bruker godbiter eller leker som belønning, så ta med kun det aller beste. Ingen forkunnskaper nødvendig, men hunden bør være 9 måneder.
Pris
Medlemmer 1200,-
Ikke medlem 1500,-
Observatør 600,-

Prisen er inkludert kaffe/te. Påmelding sendes til post@barduhund.com og er økonomisk bindene. Dersom det er noe dere lurer på så ring Inger Løvlund på 90289110
Velkommen!!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter