Gry og Hector har debutert i Agility hopp!!

På fredag dro Gry, Hilde og jeg på jente-tur til Narvik. Jeg hadde i grunn tenkt å ta en pausehelg for det har vært veldig mye hunde-helger i det siste. Men når Gry sier hun var klar for å debutere så var det ingen tvil, det måtte vi være med på. Er så stolt og imponert over hvor mye disse to får til sammen på så kort tid. Gry sin største bekymring var at hun ikke skulle huske banen – men det gjorde hun begge dagene og det lett 🙂

Tenker at det er viktig å få gått et par løp slik at man kan få unna litt konkurranse nerver og få kjenne litt på hvordan det er. Vi går en lang vinter i møte og da er det veldig kjekt å vite hva vi bør trene på ila mørketiden.

IMG_8043

Når det skal starte så er jeg litt bekymret når jeg ser Hector har pølselukt i nesen akkurat slik som sin mor hadde og tenker at dette burde Gry sluppet i debyen. Men flinke Gry jobber rolig og fint med guten sin og virker ikke noe nervøs over at han ikke er helt som han pleier på start. FLINK jente!!!

IMG_8045

Det ble disk i løpene men det er bare så det er i agilty, særskilt når man har en så super-rask kar som lille Hector. Det som er artig med disse to er jo at Gry er super-rask hun med! Det var med tårer i øyekroken og stolt hjerte jeg så de komme mål 🙂 Dessverre har vi bare film fra deby-løpet, det blir litt for tett mellom startene våre til at vi klarer å være servicepersonell for hverandre i hvert løp. Men her de i alle fall, ha gjerne lyd og hør kommentarene fra sidenlinjen 🙂 «Det her blir bra!!»

To gode venner på vei hjem etter en morsom helg sammen 🙂 De er bare helt hærlige sammen disse to 🙂

IMG_8054

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *