Blodspor!

Hadde en boks med blod som jeg fant ut jeg skulle få ut av huset før vinteren kommer. Tynnet ut med vann så fant jeg ut at dette holder jo fint for 4 korte spor, litt kortere for Gry`s sine gutta boys og litt lengre for gamle damer. Det var bare litt dumt at jeg prata i telefonen når jeg gikk ut sporene og glemte å markere sporslutt på samtlige :-)

Det er forsåvidt bare greit at man ikke merker sporene, men når man går med hunder som er nye i sporet og man har hukommelse som en mus så burde man i grunn merke vinklene og slutten. Skulle egentlig filme gutta, men fant fort ut at jeg heller burde følge litt med.

Hector går spor-rett i starten. Vi ser at han lukter mot Pernilles spor som sikkert lå litt for nært, men han velger å følge «sitt» spor. Han tar første vinkel veldig fint og går så rett på sårleie. Fortsetter veldig bra, men på vinkel nummer to så går han rett fram et lite stykke. Vi ser da at han pent ber om hjelp fra Gry. Hun på sin side er ikke så veldig god på å lukte blod, så vi kan neste føle at han blir litt oppgitt over at hun ikke hjelper han. Som den flinke gutten han er, så starter han å utrede på egenhånd og finner greit tilbake til sporet og til slutt skanken. Veldig fornøyd med guten assa!  Sporet ble lagt ut ca 21 timer før og med utvannet blod, så det er veldig bra av en nesten førstereisgutt assa :-)

Flash starter veldig bra, i lende av sårleie så blir det antakelig litt mye lukt for han bruker tid på å finne fram til selve sårleie. Når han har kåll på det så finner han en annen deilig lukt, nemlig bæsjlukt! Det finner han veldig fort fram til vår store forskrekkelse :-) Etter litt bearbeiding så er han igjen på sporet, men fortsetter forbi skanken. Etter å ha blitt snudd så tar han elegant opp sporet igjen og går rimelig rett på skanken. Det som var artig å se var at han fikk en helt annen holdning når han skjønte at han var tett på, rolig gange med en liten hale som dirret av spenning :-) Håper jeg får se flere trenings-spor av disse guttan for gode neser har de begge to :-)

Her er fra jentenes spor, lar de få gå for fort men vi hadde jo tross alt 3 hunder som ventet på oss og det var jo bare et kose-spor:-) I tillegg så husker jeg som en mus, på begge sporene så vil jeg svinge av før man faktisk skal. Djises assa, men har i alle fall vett nok til å bare gå etter hundene :-)

Det som er positivt er at begge jobber som heltinner foran i lina og begge finner sårleie. Der blodopphold og vinkel med blodopphold så utreder de det veldig godt begge to. Da er det i grunn ikke så farlig om jeg ikke husker hvor sporet er

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter