Eldreomsorg:-)

Nå har vi endelig fått testet ut Nordic cab`n og kan ikke annet enn å si meg storfornøyd :-) Hadde ordnet med pledd og rom både foran og bak ryggstøtten og kan konkludere med at man trenger to Cairn i pulken for at det skal bli perfekt :-) Det var faktisk lettere å trekke med både Thea og Ollie i pulken enn bare Thea :-)

Pernille ville absoutt ikke sitte på, da må hun i så fall festes i selen. Hun er dessuten aldri sliten så det er helt ok:-) Men Thea og reisevandte Ollie krøllet seg sammen og la seg rett ned. Tror Ollie syntes det var deilig å få tint av seg litt snø. (Pernille og Ollie er nemlig ikke flinke til å ha potesokker på, de setter med en gang i gang med å dra de av seg) Thea på sin side er det som vanlig ikke noe styr med :-)

IMG_3265 IMG_3278

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter