2 blodsporsprøver i helga og championatet er i boks! :-)

I helgen har jeg og Klara vært på Senja hos Tranøybotn JFF og gått 2 ordinære blodsporsprøver. Lørdagen gikk hun et supert spor for dommer Arne Einar Solheim. Hun gikk stødig gjennom hele sporet, med unntak for en liten pitstop hvor hun puttet nesa inn under en stubbe. Ville protester med pipipipippippip fra musa når hun holdt på å ødelegge musebolet, men Klara tok opp sporet igjen når jeg bad henne om å søke spor igjen så er superfornøyd med det 🙂 Litt ekstra forstyrrelser fikk hun og når jeg tryna, men det taklet hun godt så det gikk bra det med 🙂 Litt action må man jo ha! 🙂 I tilegg til å få 1. premie, så ble hun også dagens andre beste ekvipasje (8 startende, 3 til premiering hvor alle fikk 1.premie).

Sporstart: Særdeles godt
Tempo: Særdeles godt
Tapsarbeid: Særdeles godt
Konsentrasjon og vilje: Særdeles godt
Arbeidsmåte: Særdeles godt
Samarbeid hund/fører: Særdeles godt
Helhetsintrykk: Særdeles godt
Dommerens kommentar: Særdeles godt sporarbeid uten problemer.

36381321_10212474293273040_697351398647398400_o
Lørdagens vinnere; Klara nr 2, Freja nr 1 og Sara nr 3. Per-Harald og Sara ble også helgas beste hund 🙂

Søndagen var det sol og varmt for første gang på lang tid! Det kjentes også på måten hun gikk sporet. Hun gikk med mere høy nese, og ikke like mye med snuten ned som hun bruker. Vi måtte jobbe litt et par plasser hvor hun mistet det, men kom oss no til sporslutt også her 🙂 Jeg var no bra spent på hvis arbeidet vi gjorde sku holde til en 1. premie (man er jo aldri helt sikker, og jeg klarer bestandig å finne 1000 grunner til at det ikke skal ha gått bra likevel..), så deilig var følelsen når vi på premieutdelingen endelig fikk beskjed om at 1.premien var i boks og dermed også det NORSKE VILTSPORCHAMPIONATET!!! 🙂 Idag så ble hun plassert som nr 4 (9 startende, 4 som gikk til premiering, alle med 1.premie), i tillegg til at hun ble helgens andre beste hund. Trur uansett at jeg var mest glad av alle assa!! 🙂 Dommer søndagen var Eli Marianne Pedersen.

Sporstart: Særdeles godt
Tempo: Særdeles godt
Tapsarbeid: Meget godt
Konsentrasjon og vilje: Særdeles godt
Arbeidsmåte: Meget godt
Samarbeid hund/fører: Særdeles godt
Helhetsintrykk: Særdeles godt
Dommerens kommentar: Ekvipasjen viser idag et særdeles godt sporarbeid og finner sporslutt uten problemer.

Superfornøyd med frøken Klara etter helgen. Hun har virkelig fått vist at hun kan gå spor de 2 siste helgene, med både variert terreng, søkkvått vær og knallsol. Så nå gleder vi oss bare til resultatene kommer opp på dogweb slik at vi formelt kan søke om championattittelen! :-):-) Jippi!! :-):-)

Én tanke om “2 blodsporsprøver i helga og championatet er i boks! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *