Ollie bollen debutert i Rally :-)

Lille Ollie er på sommerferie hos oss og når vi nå skulle til Narvik for å gå Rally så fant vi ut at det måtte jo også hun få prøve seg på. Det ble litt sånn panikktrening før vi skulle dra. Ollie er veldig momentsterk på klasse 1 øvelsene om vi trener inne, takk til Melissa og Markus som har gjort en super jobb!!!:-) Utfordringen er hun lar seg lett distrahere når vi trener ute, men det får bli fokusområde i sommer:-)

Ollie   IMG_2488 IMG_2760

Fredag var det deby i et helsikkes regnvær. Selv om jeg stresset veldig med å gå med en «fremmed» hund så tok lille bollen alt på strak labb og gikk som en liten kule stort sett hele tiden. Var litt lekeknurring til meg når vi gikk 1,2,3 for hun kunne ikke forstå hvorfor vi skulle gå så langt uten godbit!! Hun syntes nok at jeg var veldig urimelig og var så søt da at hun var til å spise opp:-) Det endte med 1 premie med 5 plass av 16.

Lørdag var hun litt roligere, men går veldig fint likevel. Hun tar nok en 1 premie og blir nummer 6 av 24.

IMG_2492IMG_2486

Søndag jobber hun kjempefint men jeg får det for meg at vi må repetere flere ganger, hun er litt kjapp i venstre inngangene og trodde kanskje hun rakk en ekstra sitt. Det ender med høyt trekk og ender opp med 2 premie,  12 plass av 24. Sorry Ollie, det var rotete gjort av den gamle bestemora di altså:-)

Alt i alt kan jeg ikke annet enn å være superfornøyd med debyen, Markus og Melissa har gjort en megaflott jobb! Hun er så gøy å gå med, digger at hun legger inn klager på fører!:-) Håper vi får ha henne her til Bardu stevnet er over, for da skal hun jaggu få gå en runde til i manesjen:-)

Takk til Hilde for alle filmene i helga og takk til Anne Britt for bilder! Og ikke minst takk for ei super trivelig helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *