Disk, Duft og Dæven!:-)

I helga var vi i Ballangen for Rallyfest! Narvik Hundklubb hadde laget et supert arrangement med 60 påmeldte fredag og ca 80 lørdag og søndag. M.a.o. klubben med flest påmeldte her oppe i nord. Det er ikke så rart fordi de steller i stand masse kos og trivsel – well done til Narvik gjengen!:-)

Eneste som var litt kjedelig var at det var to ringer så jeg rakk ikke å få se løpene til Emma og Hilde – men fikk med meg ett av Wenches. Litt av greia å være på turne er jo å kunne heie på hverandre, men heldigvis så ble alt filmet og kunne sees etterpå – og vi var sammen all the time ellers:-)

I «min» ring mente begge mine (og flere) at det var en lukt som var skummel, Thea virket distre og ville ikke sette seg – Pernille var litt over the place så det ble disk på begge to. Men mange fine øyeblikk innimellom:-)

Ettersom jeg trodde at Thea kanskje kom i løp så var hun ikke påmeldt flere dager.

Lørdag går Pernille ett supert løp og ender faktisk opp på 4 plass men dog bare med 3 premie. Det flotte med løpet var at jeg bare i bobla for første gang!! Juhuuu endelig 🙂 Jeg klarte også å holde meg rolig når hun ble heit og klarte å stenge alt annet ute. Nummerlappen min siger ned underveis men putter den bare elegant ned i lomma som om jeg ikke har gjort annet i livet, ikke noe stress det liksom:-) Så godt å kjenne på at det går framover med min handling altså:-)

Pernille er heltent omtrent hele veien og det er områder der hun knurrer som en gressklipper og er helt spinnvill i øyan:-) Men hun tar kjegleøvelsen uten å nøle og det rett mot publikum, Dæven, thats my girl! Så fornøyd med bare den delen:-) Hun tar også øvelser som vi aldri har gjort før men har grunnferdighetene til. (Trodde jeg har sånn noenlunde kåll på elite øvelsene men det har jeg ikke, men tror kanskje vi har prøvd alle for første gang i helga:-))

Alle bilder er tatt av Beate Kathrine Henningsen, Tusen takk!!:-)

BeateH fotograf Pernille fvf frontbeateH Pernille FVF siden

I etterkant så ser jeg at jeg ikke burde repetert en øvelse men heller bare «fisket» henne opp på rett sia. I Elite ser det ut til at man trekkes 3 for repetisjon + 10 poeng i høyt trekk – så nå har jeg lært det:-) Må også lære meg å «time» slike bytter så hun slipper å springe på skiltene. Må bare erkjenne at vi ikke stiller godt nok forberedt til å starte i Elite. Det er mange skilt jeg ikke har trent på og det lille vi har trent på høyreføring er ikke nok for å berge oss igjennom alle variantene vi kan få. For meg var det sågar vanskelig å bare klare å gå besiktelsen korrekt, man bør da klare å ha stålkontroll på hvor man har hunden til enhver tid selv om den ikke er med å går besiktelse.

BeateH Pernille Ballangen fvf BeateH foto Pernille kjegla

Her er PartyPernille, også berørt av duften lørdag men det virker som om dersom hun er i rett «arousel» så betyr lukta mindre. Ser det samme når det kommer til feks direkte dekk, er hun gira og galen så klasker hun ned, er hun berørt så kan det fint helt andre ting skje:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *