Lille-prinsen på besøk:-)

I helga har vi hatt Hector på besøk ettersom Gry var på ræk lørdag og jeg trengte litt tid til å forsøke å rydde i pels. Vi skulle næmlig stille på NKK Nordisk utstilling søndag. Sånn pelsmessig var det litt krise, jeg hadde ikke fundamentet så han så i grunn litt ut som han Donald T på enkelte områder:-)  At jeg aldri lærer at jeg må være tidligere ute 🙂

Dommeren var klar i tale, når man er 5 år så skal man være mer massiv en hva Hector er – i alle fall etter hennes smak:-) Burde ha stilt mine to gamle sumobrytere for henne antakelig:-) Det ble en 1 premie, her er kritikken:

Maskulin hanne, mask hode fine øyne og ører, bra o linje, bra plasert svans typiske vinkler, litt grund i sin brystkorg, bra pels str, men litt overmoden, kunne ha hatt lengere steg, kunne vært litt strammere.

Ellers må jeg bare si at snillere hund kan man ikke ha i hus eller være på tur med. Hector er genuint snill og grei hele tiden. Man merker liksom ikke at man har en ekstra hund i huset. Eneste jeg merker er at Harald flytter ut av soverommet og gutta boys ligger på eget soverom 🙂 De to har et eget bånd og det er veldig koselig å se de to sammen. Inne på utstillingen så er han like grei, ikke noe drama eller fuzz. Pernille kan bli veldig berørt i slike miljøer men han er like fin som alltid. I ringen var han veldig lett å gå med, litt berørt på bordet (trodde vel at jeg skulle begynne å nappe han der også, stakkars!:-)) men ellers var han lydhør og blid hele tiden. Sto kjempefint veldig lenge så er i grunn imponert over han på alle vis.

Lørdag var vi (i lettere pessregn) å trente med flere fininga fra klubben, alle 3 var superflinke. Her er et bilde av «køen» av ivrige småttiser som drømte om at jeg skulle «velge» de på nytt:-)

IMG_1517

Ettersom det ofte blir napping når prinsen er hos oss så prøver jeg alltid å trene littegranne så han skal synes det er fint å være hos oss. Ettersom slalomen sto ute så fikk han springe den noen ganger og klarte faktisk å ta den uten at jeg fulgte på! Juhu! Litt dårlig filming ettersom jeg både filmet og forsøkte å passe på å få kastet ball på rett tid 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *