Ollie back in town!:-)

Vi har vært en tur i Oslo og med oss opp har vi lille Bollen:-) Denne gangen kanskje store bollen, for hun har nok vært med på alle jobb-lunsjene til gutta på jobben til Markus:-) Så nå er hun på treningsleir hos bestemora og hun har gått ned noen gram allerede (ikke bestemora alså:-)) De to første dagene takket hun nei til vanlig hundemat, men nå spiser hun fornøyd sammen med de andre to.

Ettersom det har gått så lang tid siden vi hadde henne her så har vi startet treningen med å føle oss litt fram på hvor vi er i Rally løypa. Jeg har glemt hvilke av kommandoene vi handlere bruker ulikt så det blir litt klabb og babb men tenker at hun får bare lov å være med å gå prøve i Bardu. Føles så urettferdig om ikke alle får være med – og så er det jo inntekt til egen klubb.

Hun har også fått lov å prøve å gå blodspor, hun er lik sin mor og bror litt for heit i sporet så må jobbe med å få ned tempoet. Er tempoet rolig så går hun veldig bra.

Ellers så er hun veldig lett hund å ha med å gjøre, hun elsker å være tett på oss (sover helst på hodet mitt) og virker å synes det er helt greit med NordNorge ferie 🙂

Her er et bilde Hilde tok i går da vi gikk en tur til Langvannet

109619958_873037199771790_2044438593267109693_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *