Så klarte hun det jaggu!:-) CERT!

I helga var vi på siste Rally-hund-og-tull-tur med Hilde og Leif. Det var som alltid veldig koselig. Hilde var litt nervøs for deby i klasse 2 med Luka men det var det ingen grunn til for Luka hadde full fokus og nydelig attitude begge dagene.

Lørdagens løp med Thea var litt rart, hun ville liksom ikke sette seg. Sto bare stødig og logret som faken:-)  Det har skjedd før men ikke helt på samme viset. Jeg begynte å tenke på at hun kanskje hadde vondt noen plasser og var i grunn bekymret for min gamle hund. Artig var det at dommer under premieutdelingen sa at hun hadde hatt en stort blad i rompa 🙂 Å være kortbeint om høsten er ikke lett altså 🙂 Hun endte på 6 plass i klassen sin. Søndag gikk det bedre men måtte ta en repetisjon i tillegg til noen dk så det ble 3 vinner med den evinnelige blåsløyfa 🙂 Søt er hun da okke som:-)

IMG_2106

Lørdagens løp med Pernille starter bra, men så blir hun var etter hun har ligget igjen. Det var en hund som hadde tisset i lende tunellen så det kan fint ha vært det som var årsaken. I et øyeblikk tenkte jeg at «uff nå er hun berørt, stakkars» og var på tur ned med henne – men en liten ehm faen slo ned i meg og tenkte «nu jævlor, no kjør vi!». Og Pernille responderte straks og kastet seg med i valsen med både sprut og glitre-øyer:-) Og vi går inn med akkurat 190 poeng og kunne endelig hanke inn vårt aller første CERT, så stas!:-) Vårt hårete mål for året er nådd i neste siste løp for sesongen:-)

Pernille gikk forøvrig like fyrrig og lekent søndagen – men banen var nok litt for vanskelig for eieren for vi fikk litt for mange trekk til 1 premie, men ender likevel opp som 3 vinner begge dagene. Lille superhunden!

IMG_2097

Gjorde flere refleksjoner ila helga så er så motivert for vinterens trening, bedre kan det jo ikke bli. I tillegg så åpnet den veldig morsomme dommeren vi hadde øyene for hvor leken rallybanene kan være. Har aldri gått så artige baner som vi hadde i helga før, så gøy! (selv om det føltes ut som om 10 minutter besiktelse ble for kort:-))

Nu jævlor, no kjør vi på med trening hele vinteren!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *