Ollie Bollen – 2×1 premie og 2 Vinner i Bardu

Ollie ble med oss nordover fra Oslo og vi koser oss veldig med en litt yngre og kvikkere hund i huset:-) Hun er så artig og rar – og helt fantastisk. Skulle jeg klage på noe så må det være at hun (igjen!:-)) er noe for rund i formene 🙂 Men det får gå, vi forguder henne okke som.

Ettersom rallyhunden min er sykemeldt så måtte Ollie stille opp å ta mora sin plass Hvilket hun gjør lekende lett den lille skrulla. Drømmen var at hun skulle kunne ta en 1 premie pr dag slik at hun får en ny mellomtittel. Under løpene så føles det ikke helt bra, tror det er fordi vi har rett og slett ikke trent nok sammen. Hun har andre «færer» enn mine, så det føles litt fremmed på et vis. Men – 1 premie blir det – og det begge dager:-)

Lørdag ender hun på 5 plass med 1 premie. Søndag ender hun overraskende opp som 2 vinner i en stor klasse 2. Hurr gikk det til liksom? Det skal hun ha lille bollen, hun husker godt hva hun har lært tidligere år 🙂 Det som kanskje var ekstra koselig var at det var flere som kommenterte hvor artig hun var i ringen, det er veldig koselig å høre at hun har hatt det show 🙂

Anbefaler å se innom bloggen til Bardu Hund, Emma har laget et veldig flott innlegg fra helga. Veldig trivelig at vi hadde maks påmelding med 60 ekvipasjer pr  dag se her.

 

Lille deilige bollen:-)

IMG_9981

Her er årets første løp for oss, tror i alle fall det er lørdagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *