Uoffisiell Rally konkurranse

I går arrangerte klubben i mitt hjerte Bardu Hund uoffisiell rally konkurranse. Og for en flott dag det ble. Med masse hunder, fine folk, trivelig dommer, kaker, pølser og brus så var det fineste dagen på lenge.

Thea fikk lov å gå både klasse 3 og Elite. At hun fikk være med i Elite var mest bare på jåss og for å forsøke å lure en annen søt P terrier med på leken 🙂 Thea var eneste i klasse 3 så når hun kommer seg igjennom banen så vinner hun klassen sin med 1 premie og hele 194 poeng. Veldig bra jobbet av vår elskede gamle lettere tunghørte dame 🙂 I Elite kommer hun seg overraskende også gjennom, vi måtte ta en repetisjon på sitt under marsj for den har hun ikke blitt trent særlig på  – i tillegg til flere dobbel-kommandoer. Men hun har fin fokus og jobber nydelig hele veien. Well done Thea:-)

Thea Uoffisiell Thea Uoff dekk

Pernille min lille ville gikk Elite og var i overkant begeistret for å få være med å gå 🙂 Hun trekker seg opp under sakte marsj så det føltes ut som hun skulle boble helt over og ut – men det gikk no på et vis:-) Det er i alle fall et område vi skal trene på ila vinteren. Hun kommer seg også gjennom med førstepremie (191 poeng) og blir vinner av sin klasse – og da med Thea som 2 vinner.

Pernille uoff dekk Pernille Uoff fvf

Yvonne hjalp meg å ta rosett bilde og påsto at jeg burde være med på ett bilde, jeg hater slikt men det får gå for denne gang:-)

uoffsielle Thea Pernille uoff thea og pernille med meg

Etter å ha kost oss inne så gikk Hilde, Yvonne og jeg den deilige turen. Tror både Hilde og jeg får litt sånn valpe-syka av å være sammen med verdens søteste lille beardis-valp. Han er bare så nydelig liten kar.

Utpåtur Luka Kian

Her er videoene av jentene fra helga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *