Lykketrollet fyller 1 år!

Gratulere så mye til verdens snilleste Lykke som fyller 1 år i dag! I dag skal hun bli skjemt bort litt ekstra, med masse kos, pakke og tur med gode venner. Lykke har nemlig en bestevenn som heter Ellie som også fyller 1 år i dag. Da kan vi jo ikke annet enn å stelle i stand til en liten bursdagsfeiring for prinsessene. Så hundegale som vi tobeinte er, har vi da ordnet til noen godsaker som både hundene og menneskene skal få kose seg med. Vi gleder oss masse og tror at hundene blir å storkose seg! 😀

IMG_0176 30f5a94850f5a0066

Vi måtte selvfølgelig ta bursdagsbilder av de! <3

 

Siden Lykke nå allerede er blitt 1 år, mente mamma (Emma) at det var på tide med nytt innlegg fra oss. Og det har skjedd en god del siden sist. Ikke minst har lille Lykke vokst fra å være 13,5 kg (14 uker) til 26 kg. Som dere ser har ikke Lykke blitt noe bedre på å sitte pent  😉

IMG_0322_2

Lykke 8 uker – 14 uker – 1 år

 

Ellers har vi fullført valpekurs og hverdagslydighetskurs, noe som Lykke har gjort med glans! Hun har alltid vært en enkelt hund å ha med å gjøre. Hun er førerorientert, rolig, myk og har mye stå-på-vilje. Hun har rett og slett en veldig fin av og på knapp, som en av kursholderen påpekte på en trening. Når hun fikk løpetid for noen uker siden, har hun ikke vært 100% på nett, noe som må være lovt når man har mye hormoner ute å går. Hun er likevel en fantastisk hund som gir oss mye glede i hverdagen! Vi har også begynt med utstillingstrening, da vi ønsker å melde oss på utstilling i sommer. Det har både Lykke og matmor godt av å trene på, kanskje spesielt matmor, da man må passe på å springe i riktig tempo, stille opp riktig og passe på å ikke snuble i sine egne ben. Lykke må derimot trene på å ikke overfalle dommeren med glede og smask, for det mener hun jo selvsagt at alle fortjener.

 

Lotta skal på ferie til mamma i neste uke og blir til juni/juli. Det er viktig å påpeke at det er ferie, sånn at ikke mamma tror at hun skal flytte hjem igjen, for sånn er det ikke 😉 Mamma og Lotta gleder seg sikkert, men jeg må innrømme at det blir litt trist å ikke ha henne her i Bodø. Jeg er også spent på hvordan Lykke tar det å vær alenebarn. Det blir sikkert litt rart, men hun er såpass selvstendig at jeg tror det blir nok å gå seg fort til.

IMG_0939

Hundene har også vært på photoshoot hos flinkeste @mollythedal (på instagram). Bare se på disse finingene <3

photo 19-03-2022, 17 26 05photo 16-03-2022, 17 04 02

Én tanke om “Lykketrollet fyller 1 år!

  1. Gratulerer med dagen til Lykke!❤️ Vi gleder oss masse til å få låne hjem Lotta i noen uker. Det blir stas det!❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *