Valpene er kommet!

20062009_fc3b8rste-bildet-avvalpene1

 

 

 

 

 

 

 

Majas valper bestemte seg for å komme hele 6 dager før tiden (!) Dette var definitivt ikke i våre planer i det hele tatt – men vi kunne ikke gjøre annet  enn å ta i mot de travle valpene. Noen mener at dette ofte skjer når tispen har mange store valper. Har også hørt at det er kritisk dersom valping skjer 7 dager før tiden – men bare en dag ekstra så ser vi oss heldige med å nå ha 5 levende valper liggende i valpekassa. Men det var svært vondt å miste 4 vakre valper. Nå går vi bekymret rundt å våker over de søte dyrebare små.

Maja har vist seg å være den perfekte mor, hun fikset navling og det meste selv. Hun er i god form – og viser en utrolig omsorg for barna sine. Det er rett og slett rørende å se hvor flink hun er.

Takk til gudmødrene Ellen og Emma – det er godt å være flere når ting ikke går helt etter normalen. Vil også takke Inger hos Salangen Vetrinærsenter som tok rolig og godt i mot oss når alt sto i stå. Vi var nok noen bleke «jordmødre» som kom med 3 valper i kurv og en tispe i god form men uten veer.

For flere detaljer om valpene så se på valpesiden. Terje/Ellen, takk for de fine barselsblomstene:-)

blomster2