Med hund med på ferie :-)

I år har ferieplanene våre vært veldig anderledes enn de bruker. Men en fin uke fikk vi med ny-bobilen og det var fantastisk deilig! Ikke bare hadde vi veldig flaks med været  og megastor boltreplass på campingplassen men til alt overmål fikk vi tilbringe mestparten av tiden  sammen med Annie og Jens & døtre. Det var supert på alle måter! Vi både trente hund, gikk fine turer, åt, drakk og kosa oss sammen, i grunn er det helt perfekt å ha med slikt hjemmefra! :-) Ellers så må det nevnes at alle 5 hundene viser at de er rutinerte camping/bobilhunder, det var ikke noe styr eller mas fra den fine flokken vår.  Det eneste var at vi ikke var særskilt gode på å ta bilder i år – men her er i alle fall noen bilder :-)

ps, Maja syntes det var veldig artig med fuglene som fløy forbi  – hun hadde nok ha hatt lyst til å springe og jage de litt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter