Blåbergenden føltes litt som enden er nær ja.. :-)

Et par damer – sier ikke navn her i all offentlighet, mente det var en glimrende ide å ta en liten tur til Blåbergenden en helt vanlig søndag kveld. Ettersom jeg er av den lettlurte sorten så var svaret «Æ e med!» Disse tre små ordrene er veldig lett å si, det er mye lettere å si det enn å faktisk gå til Blåbergenden. Seint ble det, men opp kom vi :-) Her er noen bilder fra turen, som forøvrig var igjennom en Harry Potterskog, en DinasaurBregneverden og på snaufjell – og egentlig tror jeg vi var i Bjørneland også. Helt sikker på at det satt en kar å så på oss på tur opp :-)

Fotograf Tove Merete Liland, modell Emma Lisa Karolina Nordberg

Terrier jentene skjønner ikke hvorfor vi skal stoppe midt i bakken.

Fotograf Tove Merete Liland. Det som var litt rart var at lille søte Tommy aldri så ut til å være sliten. Hvordan går det til egentlig?
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter