Ollie i hverdagen

ollie valp

Ollie i hverdagen Ollie er en herlig liten særing.Først og fremst har hun blitt en svært tilpasningsdyktig hund som gir mer enn hun krever. Fra hun var liten har hun blitt med overalt- på fritiden og på jobb. Ettersom hun er oppvokst i by og litt på landet som valp, tror vi hun har fått mye av det beste fra begge verdener. De sosiale ferdighetene av å møte mange andre hunder og mennesker daglig, samt teften og utholdenheten man får av turmulighetene i skogen.  Hun ble tidlig kjent med å ta buss,trikk, t- bane, fly – og å kreve sin egen plass langs travle gater.

På samme tid har hun rukket å fått oppleve mange turer i skog og mark hvor hun har fått leve ut sitt alter ego som turbo- villbass. Til daglig er hun på en evig matjakt som hun ofte lykkes med, ettersom det er utrolig enkelt å finne alt fra baguetter til burgere rundt omkring på veien ned til jobb og ikke minst på kontoret.

Hun sover stort sett hele arbeidsdagen, bortsett fra lunsjtidene (hvor hennes offisielle arbeidstid starter; ofte i form av tøffe arbeidsoppgaver som;dådyrøyne, små klynk, oppgitte pust, dansing og logring). Heldigvis har hun en fantastisk evne til å skifte gir etter hva situasjonen krever. Når man skal ta det rolig er hun rolig, men om man vil herje er hun allerede i gang før du har rukket å si det. Dette kombinert med en ufattelig partyblære gjør henne lekende lett å ha rundt seg.

ollie at homeollie ikke lagt ut

I all form for trening er hun veldig kvikk. Hun plukker lett opp nye triks i løpet av en kort økt dersom godbitene smaker riktig eller ballen blir kastet høyt nok. Vi tror hun kan gjøre det bra i de fleste grener, kanskje spesielt agility, da hun er svært glad i alt som inneholder hopping,løping og tempo. Sukkerbaby Vaniljestjerne, som hun selv kaller seg, er i våre øyne den perfekte hunden og vi kunne ikke bedt om en bedre hund!

2014 Ollie og pernille leker 0182014 Yvonne Ollie 2

2014 Yvonne Ollieollie nærmest