Om oss

Her kan du lese litt om oss, hvem vi er og hva vi holder på med.
Dogdiggers består av flere hunder; Ollie og Fredrikke (Cairn Terrier) med eier Tone og Harald, samt Lotta og Klara (Labrador Retriever) og Kaizer (Parson Russel Terrier) med eier Emma og Per-Eirik. Emma eier også 1/3 av Labradoren Lykke, så derfor så finner du også henne her på siden vår.  Vi bor i Bardu i Troms fylke. Kaiser har egne side og /den dere her:  Kaiser

Dogdiggers som kennelnavn ble godkjent høsten 2008. Vårt avls-mål er å få frem funksjonelt sunne hunder som er rasetypiske både i form og i mentalitet, og som kan leve et langt og sunt liv til glede for seg selv, eiere og samfunnet.

Vi vil etterfølge Norsk Kennel Klubbs etiske grunnregler for avl og oppdrett og følge våre raseklubbers anbefalinger. Vi har begge tatt Kynologikurset (Læren om hund) i regi av NKK med kursleder Per Harald Nymark. I tilegg så har vi gått Oppdretterskolen del 1 og 2 (også i regi av NKK) der Astri Indrebø og Hilde Bremnes var forelesere. Vi har begge tatt Canis Klikkertrener utdanning, henholdsvis i Trondheim og Harstad.

Vi trener mange forskjellige grener; lydighet, bruks, spor, agility, jakt og rallylydighet, og er ofte å se på kurs rundt omkring. Våre hunder er ypperlige treningskamrater og enda bedre familiehunder. De er aktive, engasjerte og har mye motor når det gjelder trening. I tillegg så har de fin ro i kroppen og klarer helt fint av en dag eller tre hjemme uten de store utfordringene:-)

Lurer du på noe mer?  Ta kontakt med oss 🙂
Tone (Cairn Terrier): tone@dogdiggers.com, mob 90606033
Emma (Labrador Retriever): emma@dogdiggers.com, mob 41462056