Emma

Litt om meg :-)

Mitt navn er da Emma Nordberg og jeg er født 1975 i Sverige.  Jeg flyttet til Norge i 1994, er egentlig utdannet dyrepasser, men jobber pr i dag for Accenture Services som tester.

Familien min består av samboer Per-Eirik og barna Benjamin og Maja. I tilegg så har vi 3 hunder; Lotta og Klara samt Kaiser (Parson Russel Terrier, trenes av Per-Eirik). Disse er jo da også selvfølgelig en stor del av familien, og nok så bortskjemte noen ganger.. :-)
fanny-lotta-kaiser
Gullungene Lotta, Fanny og Kaiser <3 Fotograf: Yvonne Andreassen

klara_maja
Maja med nyeste tilskuddet Klara :-)

Interesse for hund har jeg vel egentlig hatt hele livet, og det har også bestandig vært hunder hjemme i huset vårt. Vi har hatt mange ulike raser opp gjennom årene bla. dvergpuddel, engelsk springer spaniel, japansk spisshund og bearded collie. Rent treningsmessig så liker jeg meg best i skogen. Spor, rundering og jakttrening passer både meg og labradorjentene ypperlig :-) Litt lydighet, rally og agility blir det også innimellom flekkene, enda jeg ikke akkurat kan skryte på meg at vi trener regelmessig for tiden. At hunden fungerer i hverdagen er kanskje aller viktigst, og jeg og Lotta har tatt hundeførerkort bronse. Forhåpentligvis så vil også mammadalten Fanny få førekortet bare vi får trent litt mer på det å være igjen hos en fremmed person.. Frøken sytpeis liker seg best med mamma! :-)

Har tidligere konkurrert med Fanny både i lydighet, bruks, rallylydighet og blodspor. Fanny er norsk viltsporchampion og har veldig lyst til å prøve oss også i Sverige for å se hvis vi kan få det svenske viltsporchampionatet i tilegg :-) Dessverre så mistet vi Fanny til kreft i oktober 2015, men hun vil bestandig være en stor del av livet mitt. Vakreste Fannyen min <3 Lotta har foreløpig kun konkurrert 2 ganger og da i blodspor. Første gangen gikk hun til 1 premie, andre valgte jeg å bryte frøkna slet veldig med finne skanken på slutten.. Mye forstyrrelser sporet mye ferske elgspor gjorde sitt, men vi satser friskt mot nye sesonger håper at får nok trening starte blodsporskonkurranse igjen høsten :-) Ellers så blir Lotta mest trent i jakt og agility, og vi har foreløpig gått 2 konkurranser med en 2:e premie og en 3:e premie som resultat i begynnerklassen.

Klara er jo da vårt nyeste tilskudd i familien. Hun kommer fra Plankebyens kennel og er en fantastisk liten hund. Superfornøyd med henne, og gleder meg vilt til å se hva vi får til sammen. I utgangspunktet så er tanken jakt og spor, men kanskje også bruks og eventuelt lydighet. Hun er ihvertfall helt eksemplarisk så langt, så vi får se hva tiden bringer :-)

Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal si :-) Er vel litt gal til tider, og ganske impulsiv. Kan lett lures til å bli med på det meste :-) Adferd hos hund er noe som jeg synes er veldig interessant. Synes også at klikkertrening er helt topp, og jammen gjør ikke hundene mine det også! :-)

Hvis du ellers lurer på noe, så ta kontakt :-)
Mvh
Emma :-)

sjupynten_2014

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter