Valper

Generellt om våre kull:

Hos oss så vil alle valpekull være «stueoppdrett», dvs at valpene vil vokse opp sammen med oss, får hilse på våre gjester og andre hunder, oppleve støvsuging, tv-støy, bilkjøring og det som det som ellers hører med. Tillater været det så vil de også få være en god del ute.

Valpene vil bli levert med kjøpskontrakt fra NKK, stamtavle, vetrinærattest, forsikring, valpepakke og valpe»guide». Valpene vil i tilegg være chippet og ormkurbehandlet. Alle valpekjøpere vil få oppfølging når og så lenge de måtte ønske det.  Valpekjøpere vil bli nøye vurdert og ingen valper vil bli solgt før vi er trygge på at vi har funnet de riktige eierene for valpen. Hvis det likevel sku vise seg at ny eier, uansett grunn, ikke lenger har mulighet til å beholde valpen/hunden, så er vi behjelpelige med å finne nytt hjem.

Vi bor på Setermoen i Bardu, Indre Troms.
Vi ønsker at valpekjøperne kommer på besøk før kjøp av valp. Dette for at vi skal få lære å kjenne hverandre, og slik at dere får sett hundene våre i sitt eget miljø for å se om det faktisk er fra oss dere ønsker å kjøpe valp. Valg av valp gjøres i samråd mellom oppdretter og kjøper og utifra kjøpers situasjon og ønsker. Vi sender ingen valper alene på fly.

Fra våre valpekjøpere ønsker vi at valg av rase er gjennomtenkt og at hundene blir helsesjekket i tråd med rasens anbefalinger. Det er også et ønske at hunden blir stilt ut minst en gang som voksen. Det er et krav fra oss at hunder fra oss blir trent utelukkende etter positive metoder.

Vi følger naturligvis våre raseklubbers avelspolicy og NKK’s etiske grunnregler for avl og oppdrett. Norsk retrieverklubbs avlspolicy, Norsk BeardedCollie klubbs regler

Ønsker du å vite mer om kull, vår kennel eller våre hunder – ta kontakt 🙂

Before you decide to take me home,
This warning I must impart,
I will dig up your garden,
Chew up your house,
And then I will steal your heart.

Kull:

Ingen planlagte kull

Tidligere kull:

A-Kull: Bearded Collie

fikk 5 deilige, nydelige bamser i farvene brun, blå og sort. Mer om valpene  kan leses under A-kull siden.

Far til valpene er vakre Emil. Emil har titlene Such Nuch Finuch Midnight’s Zack. Född 2003.09.09 Färg: Brun Hd: A. Maja er Norsk utstillingschampion og har HD A (fri) http://www.kennelfunjoy.com/emil.htm

B-Kull: Labrador Retriever

Fanny (Labrador Retriever) fikk den 19. mars 2010 et kull med 8 nydelige sjokoladeboller, 3 gutter og 5 jenter 🙂 Far til B-kullen er vakre NordV-09 SE U(u)CH NO UCH Tjotte’s Fat N’Famous (Goodwill).

Vi har beholdt en valp fra dette kullet; Lotta. De andre 7 valpene har flyttet til sine nye eiere. Mer om B-kullen kan du lese her eller ved å søke i arkivet på B-kullen.

C-Kull: Cairn Terrier

Far er Tribuns Famus Grouse, til vanlig kalt Sixten. Mer om han kan leses her og vår egen Pernille, Black Thunder`s Holy Night. Les mer om Pernille på hennes sider her på bloggen – eventuelt ta kontakt 🙂 Vi har beholdt to av dette kullet, Ollie og Hector. Mer info om disse på egne sider.

Sixten5web Pernille

Se også under siden C-kull, 4 prinser og en prinsesse 🙂