Pernille i Rally lydighetsringen

2020 Rallylydighet Pernille – Årets Rallylydighet Cairn 

Pernille har stilt til 10 løp denne sesongen og for en liten maskin hun har vært. Ja da, vi disker og roter men det er i grunn nå vi først nå vi har startet å trene utholdenhet og gå litt baner (jeg er litt treg av meg altså, har ikke helt skjønt hva som skal til sånn treningsmessig. Trodde det holdt med momentrening:-)) Av 10 løp har hun 5 med premiering, hvorav 3 på pallen. Et av løpene ga oss det etterlengtede CERTET!! Så fornøyd med at vi i sesongen nest siste løp nasker det til oss:-)

I Bardu gikk hun også kanonbra begge dagene, fader så sprut og attitude! Satt som en påle i bilen og vill i blikket da vi gikk mot banen – var ingenting annet hun ville enn komme seg inn å gå. Så fordømt deilig assa! Disker begge dagene, ene dagen på vår favoritt moment «kjegla» som står i en sti av skilt – hun er så fantastisk lekker der hun står å knurrer til meg bak et skilt som om hun sier «jo da, jeg gjør jo rett gale kvinne!» Kan ikke annet enn å definere slikt som lekkerDisk:-) Super sesong vi legger bak oss, lært så mye om hva som gjenstår av trening og forståelse. Gleder oss til en ny sesong – nå må bare korona gå å gjemme seg assa for vi vil ut på tur! 🙂

IMG_E2097

Pernille pallen søndag

IMG_2077

 

2019 Ballangen Juni

Disk fredag og søndag, Pernille syntes det luktet veldig ekkelt så vi slet med å finne flyten:-) Lørdag går hun et superløp med masse attityde og sprut – og det i pessregn og vind! Det var skikkelig gøy å gå med henne, klarte faktisk å være i bobla for første gang! Det var så fin følelse! Men banen hadde veldig mange momenter og vi er nok ikke helt klare for å gå i denne klassen riktig enda:-) (jeg slet under besiktelsen uten hund!:-) Men hun ender faktisk på 4 plass med 3 premiering med over 20 i klassen. Well done pretty Pernille:-)

Fotograf Beate Henningsen (takk!:-)
BeateH fotograf Pernille fvf front beateH Pernille FVF siden

2019 Tromsø Juni

Pernille tikker inn sin tredje 1 premie lørdag og er i elite!!! Det til tross for at jeg runder henne på siste skiltet i stedet for å stå i ro å vende og får unødvendig trekk for det. Så gøy at hun er så på så lenge!! juhu! Debyen i elite søndag ble disk men hva gjør vel det når det hårete målet er nådd?!:-)

IMG_5574IMG_5565IMG_5562IMG_5566
2019 Harstad April

Lørdag 2 vinner med 1 premie. Hun mangler nå bare en 1 premie for å kunne få lov å gå i elite 🙂

Søndag disk, men går i alle fall lekkert siste delen (når jeg klarer å senke skuldrene helt) 🙂

Harstad klasse 3 lørdag

2018 Harstad August

lørdag Pernille
Lørdag, Pernille 3 vinner med 2 premie (ingen første premier i klasse 3 denne helga) Thea nr 5 med 3 premiering.

Søndag, Thea 3 vinner med 2 premie, Pernille 4 vinner med 2 premie. Jeg stresser veldig i løpene denne helga, men jentene jobber flott!

Bildene er tatt Bardu Hund helgen av Synne Sneve.

Pernille søndag Synne Sneve Dahl Pernille lørdag Synne Sneve

2018 Bardu, august
Klasse 3
Lørdag Pernille 3 vinner med 1 premie og dermed har hun første kvalik til klasse elite. Jippi!

Søndag en lekker-disk!:-) Går som en kule men får ikke med meg at hun slenger rompa ned i rygg under marsj. Gjør ikke noe når vi har så steike fin følelse under hele bana:-)

2018 Narvik, juni

Klasse 2
Fredag 1 vinner med 1 premie og sølvmerke/siste kvalikk til klasse 3, juhu!! Pernilles mål for sesongen var kun 1 premie i klasse 2 og nå er hun klar for klasse 3. Så fornøyd med rakkarjenta!:-)

Klasse 3

Lørdag, disk, må bæres ut for vil bare forsøke å få tak i godbitene i skåla i momentet fristelser, hi hi:-)

Søndag, ingen premiering, kun 143 poeng. Vi må trene momentet «fristelser» langt bedre enn vi har gjort 🙂

Pernille fvfPernille s Pernille zikkzakk

2018 Tromsø Mai

Klasse 2
Lørdag 2 vinner med 1 premie og første kvalikk til klasse 3
Søndag 3 vinner med 1 premie

Veldig gøy å gå med Pernille denne helgen, hun struttet av glede og arbeidsvilje. Masse som bør bli bedre men hva gjør vel det når halen logrer og bikkja gliser?:-)

Lørdag, Moviemaker Hilde Eggen:-)

Søndag, også snille Hilde som har fikset film til oss, takk!

2018 Harstad April

Lørdag 3 vinner med 1 premie og siste kvalikk for å få med seg tittelen RL1. Søndag deby i klasse 2 med en ekstra sitt for mye og disk. Fin fin helg!:-)

pernilleklasse 1

Pernille fvf

Pernille RallyGunn Pallbilde

2017 Harstad, 3 vinner, 1 premie med direkteopprykk til klasse 2

 

2017 August, Bardu Stevne

Det var dags å prøve å kjenne på om vi kunne finne god-følelsen i Rally-ringen så meldte henne på søndag. Det gikk fint, ikke perfekt men det holdt til en 5 plass og Pernilles første 1 premie. Det er uggent å gå med en hund som er miljøberørt så det var steike godt å kjenne på at hun er på tur å føle seg tryggere. Vi liker nemlig logre-haler! 🙂

søndag rally 1 Pernille

2017 April Harstad innendørs

Det ble en kjedelig deby i Rally på Pernille i april i Harstad. Vi slet med miljøet begge to, og når hun endelig begynner å tø litt opp stå trår jeg på henne:-) Ender med disk og velger å ikke starte henne søndag (ville ikke komme helt inntil meg mer den helga:-))