Trenger du Atferdskonsultasjon i Nord-Norge?

Vi fikk denne hilsen fra Tone Hope Andreassen (www.bestevenn.no) på facebookgruppa vår, og fann ut at vi like gjerne også bare sku legge den ut her 🙂 Veldig greit å vite hvis man trenger hjelp med adferdsproblemer på sin hund!

 

Atferdskonsultasjoner i Nord-Norge

Da kan jeg meddele den gledelige nyheten at det stadig kommer nyutdannende atferdskonsulenter fra UMB nordover. I Nordland har vi nå Rita som dekker fra Rognan og sørover, og June som har klinikk i Bodø og dekker derfra og nordover retning Narvik. I Narvik har vi Åse som dekker området rundt Narvik og nordover mot Sør- og Midt Troms. Jeg har hatt konsultasjoner fra Midt-Troms, Tromsø og til Nord-Troms og Finnmark. I tillegg har vi enn så lenge Mari Elvevold som er en god rehabiliteringstrener. Hun holder til i Tromsø. Jeg tillater meg å informere om dette da jeg vet at Dogdiggers er opptatt av velferd på hund, og at dere ikke nøler med å være behjelpelig på best mulig måte med tanke på hva som er best for våre firbeinte venner.

Tone Hope Andreassen
www.bestevenn.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *