Bardu Martna!

Bardu Hund vil sammen med Silver Hundemassasje, Veterinærsenter Midt-Troms og Dogdiggers være i Kirkeparken lørdag 31. august i tidsrommet kl. 11.00  – 14.00  Aktiviteter som man kan komme å både se og prøve ut er:

  • Lydighet
  • Utstilling
  • Agility
  • Rallylydighet
  • Hundemassasje 

Klubben kan friste med kaffe og halv pris på klubbmedlemskap! Vi oppfordrer alle med interesse for hund til å komme innom og ta gjerne med egne hunder.  Velkommen! 🙂

Vil du som medlem være med å bidra til å markedsføre klubben vår? Vi trenger folk både i teltet og ute med de ulike aktivitetene (gjerne med hund), så alle som har lyst og mulighet er hjertelig velkommen til å være med å hjelpe til! 🙂 Ta kontakt med Tone Kristiansen (mobil 90 60 60 33 eller tone@dogdiggers.com) hvis du vil være med. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *