Konkurranselydighetskurs!

dsc_0072-medium

I helga så har Per Eirik (som observatør) og Tone (med både Thea og Maja) vært på kurs i konkurranselydighet hos Senja Hundeklubb. Den dyktige og engasjerende instruktør var Margareth Bergesen Hals. Til tross for at det stort sett har «pessregna» hele helga så var det kjempeartig!:-) Mange nye treningsideer og ikke minst treningslysten er kommet tilbake:-)

For hundene måtte det ha vært en sjokk å få være med på kurs etter å ha stort sett ligget i brakk hele sommern:-) Her er Thea i farta:-)

dsc_0166-medium

Her ser vi en lykkelig Maja, hun er i en helt vannvittig god form etter valpingen

dsc_0068-medium

(svært dyktig fotograf på kurset:-) Ellers så var det en helt utrolig god stemning blant deltakerne og håper at vi møtes igjen på trening/konkurranseamlinger:-) Flere bilder fra kurset finnes under «fotoalbum»