Trimmekurs i Bardu! :-)

Min første virkelig oppgave som distriktskontakt er utført! 🙂 Nå har Cairn terrier klubben avdeling Troms har arrangert (sitt første?) trimmekurs!

Fredag 16. oktober kom Øyvind Venedik fra kennel Windline flyvende oppover til det kalde nord, klar til møte de 5 mer eller mindre unge og lovende trimmedamer:-) Lørdag klokken 11:00 så var det oppmøte på Salangen Veterinærkontor sine lokaler på Setermoen i Bardu. Lokalene hadde vi vært så heldige å få låne gratis og var helt ypperlige for vårt formål. Spesielt fordi vi også hadde fått gode rabatter på alt av hundestæsj som fantes i butikken. Om damene ikke kunne så mye om trimming av pels på forhånd så kunne de i alle fall allerede alt om shopping:-) Det var kjempepraktisk å kunne handle når vi hadde Øyvind som fagperson med oss i butikken.

img_7315-medium

Etter en kort presentasjon og litt teori så var det på tide å få hundene opp på bordene. Det var en relativt bustete gjeng med søte hunder som skulle ha en ”bli ny dag”. Dyktige Øyvind viste seg å ha svært god tålmodighet og pedagogiske evner, han svarte og forklarte på alle de ca 1000 spørsmålene vi glade damer hadde. At vi kun var 5 stk på kurset var ypperlig for oss deltakere, vi fikk all den hjelpen vi trengte.

mer-teori1
Foto: Yvonne Andreassen

Etter å ha nappet oss både varme og svette så var det godt å få servert en god varm lunsj av min svært så snille ektemann. Så var det bare å sette i gang på nytt. Det ble etter hvert svært MYE hår på gulvet. Ikke rart at eiere var røde og fine i kinnene:-)

har

img_7319-medium
Til tross for at vi holdt på nesten en time lengre enn planlagt så var det noen som ikke ble helt ferdige. Men prinsippene ble i alle fall grundig forklart, slik at vi burde være i stand til å fortsette på egenhånd. Vi har også avtalt at vi skal samles igjen for å trimme hunder sammen og ha det litt sosialt. Det var utrolig trivelig å nappe hund sammen med denne morsomme gjengen. Det er bare å ta kontakt dersom det er andre som har lyst til å være med:-)

img_7320-medium
thea-og-tone

Foto: Yvonne Andreassen

Kurset ble avsluttet med vafler, diplom og en liten gave til den svært så trivelige og dyktige instruktør. Tusen takk Øyvind!

tone-jakobsen-og-c3b8yvind-diplom

ps, flere bilder under fotoalbum