Jakttrening er gøy :-)

Vi trener endel jakt for tiden, og det er artig det! 🙂 Forrige helg så tilbringet vi lørdagen i skogen sammen med Gøril, Vilja og Lykke, Marte og Tundra samt Hege og Laffen. Kjempekoselig dag hvor vi oppdaget endel hull. Mye bra, og endel mindre bra 🙂 Glemte kameran, så bildene ble så som så. Noen av bildene er tatt av Gøril og Hege, men håper at jeg er tilgitt at jeg legger de ut her og 🙂

bal bal1 goril goril1 grille_polse klara_feltsok klara_feltsok1 klara_lotta
laffen laffen_vilja-lykkeklara-lotta2 laffen1 laffen2 lotta_klara lotta_torkes lotta_vann tundralotta_vann1 lotta_vann6 lotta_vann9 marte-tundra

Idag har vi også trent jakt, og siden Per-Eirik hjelpte meg så filmet han også endel. Det er sjeldent jeg har noen bilder/filmer fra jakttreningen, men det er veldig hyggelig assa 🙂 Idag så kjørte vi først dirigering ut hvor de ikke hadde sett at det ble lagt ut noe, men det ble lagt ut på samme sted som jeg trente på igår. Tross litt smårusk i starten og noen dårlige grep og avleveringer så er jeg i grunn fornøyd 🙂 De kom i gang begge to, og det er viktigst 🙂 Her er Klaras dirigeringer, Hun hadde litt vanskelig å komme igang, Lotta hadde jo nemmelig gjort sitt fornødende der, og det må jo undersøkes.. Men når hun kommer igang så går det bra 🙂

Vi kjørte også lange markeringer. Lotta fikk 2 enkelmarkeringer og 2 dobbelmarkeringer, begge på ca 100m avstand. Unntatt enn tyvstart så gikk det veldig bra, tross at vi måtte sitte å vente en stund på en med barnevogn som sku gå forbi 🙂 Ingen film på de, men her er Lottas dirigeringer. Inklusive bæsjepause 😀

Klara fikk to enkelmarkeringer, også disse på 100 m. Gikk over all forventan, så vi stoppet der vi 🙂 Vi skal jobbe med opptak, holde fast og avleveringer i vinter, noe som jenta absolutt trenger. Men ellers så er jeg veldig fornøyd med henne idag 🙂

Til helga skal vi på jaktkurs i Tromsø. Jeg skal gå med både Lotta og Klara, så blir 2 lange dager 🙂 Men vi gleder oss masse! Jakt er gøy!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *