God Påske!! :-)

Er stille fra denne fronten for tiden da vi alle nyter påskeferien :-) Tone og co er på hytta på Altevann, og rapporter derifra sier at Pernille trener agilty over hustaket (mønet), Maja koser seg med å skremme skigåere mens Thea liker best å sitte på fanget inntullet i pledd når de er ute. Vinhøna har forresten også formert seg – 2 nye vinegg er lagt hvilket jeg tipper gjør påska komplett! 😀

Her i gården tar vi livet med ro. Jeg bruker tiden til å få unna litt scrapping, litt småpjusk med trening (vi har endelig begynt på neseprøven og etter 2 runder så må jeg si at det virker lovende :-)), samt turer både på føtene og med spark. Fanny trekker som bare det, men Lotta springer pent ved siden. Og det er ikke det at hun ikke kan trekke, for går jeg uten spark og med sele og trekklina så jobber hun som bare det! Er bare det at når den sparken også henger etter, ja da finner Lottisplottis ut at det er lurest å ikke gå ifra min side.. :-) Sku egentlig ta bilde idag fra sparketuren, men glemte det som vanlig.. Men her er i hvertfall et bilde av de nye madrassene som jeg har laget til hundeburene i bilen. Litt juleaktig, men det får være :-) Trekket er voksduk så er spent hvor godt det tåler ‘hundeslitasje’, men den som lever får se! :-)

Ha en fortsatt GOD PÅSKE allesammen!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter