Kurs i Rallylydighet :-)

I helgen har jeg vært hos Nordreisa Hundeklubb og holdt introkurs i rallylydighet 🙂 Har storkoset meg med flinke førere og flotte hunder! Tusen takk til Hilde for at jeg fikk bo hos deg – mye koseligere å bo privat enn å bo på hotell! 🙂 Her kommer noen bilder fra helgen. Bildene er tatt av Christine Trondal som også deltok med sin flotte springertispe Stella 🙂



Må si at jeg ble skikkelig inspirert av den flinke gjengen, så tenker det blir litt rallytrening også på oss fremover 🙂 Kanskje jeg klarer å lure Maja til å starte i klasse 1 i løpet av sommeren/høsten med Lotta, eller kanskje jeg rett og slett må børste støv av ho gamlemor? 🙂 Vi får se hva tiden bringer, men moro med rally – ja det er det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *