Avslutting av hverdagslydighetskurs samt HMT test

Idag har vi hatt siste dag på hverdagslydighetskurset og da var det HMT test som stod på agendaen 🙂 Bestandig like hyggelig å få tilbringe en søndag sammen med flotte hunder og eiere, og når det i tilegg er blå himmel og strålende sol så kan man jo ikke være annet enn fornøyd! 🙂 Utrulig artig å se fremgangen på ekvipasjene – vi er kjempestolte over dere alle sammen 🙂

Først ut i ilden var Maja og Lotta. Her var det masse bra, og progresjonen på denne ekvipasjen i løpet av kursen er bare fenomenal! Lille Lotta hopp og sprett var flink jente og klarte både hilse på fører, hilse på hund og håndtering som bare det 🙂 Litt mere jobbing på det å bli igjen hos fremmed person og dere har førerkortet i boks! Bra jobbet! 🙂

Line og Moria var startende nr 2, og her viser Moria at enn moden flatdame i sin beste alder absolutt vet hvordan man skal oppføre seg i alle situasjoner 🙂 GRATULERER så masse med førerkort – dere er bare helt herlige ilag 🙂

Else og Frida var startende nr 3, og frøken happy-go-lucky viser at hun også kan sine ting 🙂 Vi misstenker dog at frøken Frida rett og slett missforstått litt og trudde at HMT test egentlig var HMT FEST 🙂 Litt mere kontroll over all overstrømmende lykke og glede, så har dere den 🙂 Line trøster med at ‘det tar bare 5 år til.. ved 10 års alder roer de seg litt. Kanskje..’ 😀 Herlig ekvipasje er det uansett, og det er bare å fortsette å trene så håper vi å se dere igjen på prøve til høsten 🙂

Sist ut av kursgjengen var Anne Marie og Luna. Anne Marie stilte med brukken hånd, uten at det påvirket resultatet av den grunn 🙂 Finfin gå pent i bånd, både i bane og gjennom gruppe mennesker. Hundmøte må dere trene litt mer på (Luna ville veldig gjerne hilse på lille søte Thea-terrier 🙂 og dette med å bli igjen alene hos fremmed person. Men super fremgang av ekvipasjen, og artig å høre at faktisk også matfar i huset har blitt engasjert i treningen! 🙂 Gøy når hele familien engasjerer seg og får det til! 🙂

Emma og Bella samt Marianne og Gi hadde dessverre ikke mulighet til å møte idag, men vi håper at de tar testen i september istedet 🙂 Yvonne og Emeric fikk også prøvd seg på HMT testen (de har ikke gått kurset), og det er jammen ikke mye igjen her heller før de klarer det 🙂 Fineste Emeric synes at mennesker og hunder er veldig stas, og gladgutten ville veldig gjerne frem å hilse på alle han såg 🙂 Men litt mer jobbing med akkurat dette – samt det å være igjen hos fremmed person – så har vi stor tru for at også dere kommer til å klare testen! 🙂

Tone hadde bakt nydelig kanelbrownies som ble servert til publikum mens de ventet på tur. Siden det var siste dag på kurset, og Else hadde bestilt kake med krem, så serverte vi selvfølgelig også pavlova 🙂 Litt klisj og takras, men absolutt godkjent i smak iflg alle deltagere 🙂

Takk til alle som har gått kurs for deres engasjement og glede, til Harald for utomordentlig filming av alle ekvipasjer samt Yvonne som for dagen var lånt inn som hjelper både på hundemøter og hverdagsforstyrrelser, og ikke minst som (som vanlig) proff fotograf 🙂 Vi har hatt en flott dag ute i solen, og ekstra artig var det jo da at Line og Moria klarte testen som den første ekvipasjen i Salangen for å ha førerkort med hund! 😀 Igjen, stort grattis til dere – godt jobba!! 😀

og som lovet, kakeoppskrift

Pavalo kake

4 eggehviter
250 gram sukker piskes skikkelig

2 ts hvitvinseddik
2ss Mazenamel (stivelse)

Stekes under midten  i 160 grader i en time. (Man tegner bare en runding på bakepapir)  Stekes gyldenbrun og slå av ovnen. La bunnen stå i oven til den er kald.

 Kjøp en pakke Piano vaniljekrem og pisk den opp godt. Pisk så en og halv pakke fløte til krem. Pyntes med alt mulig av frukt, banan, jordbær, druer, kiwi etc. Kjempegod!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *