Fremdeles observatørplass og til fredagens teori :-)

Helga 27-29 september så braker det løs! 🙂 Da kommer Anne Lise Ytreberg (www.ytreberg.com) opp til Bardu for å kjøre kurs i lydighet 🙂 Anne Lise har trent lydighet i 20 år og holdt mange kurs i konkurranselydighet både i Norge og i utlandet og er nå leder for rekruttene i LP Norge. Vi er overlykkelige over at hun har mulighet til å komme opp for å holde kurs og gleder oss enormt! 🙂

Det er fortsatt ledige plasser både på teorikvelden og som observatør. Er eventuelt en ledig plass med hund så hvis du er kjapp så kan du fortsatt ha muligheten til å bli med! 🙂 Mulighet for enkel overnattning til en rimelig penge for de som ønsker det. Enkel lunsj og kaffe er inkludert i kursavgiften. Påmelding sendes til post@dogdiggers.com

Pris med hund 2100,-
Pris observatør 800,-
Pris kun teori (fredag) 250,-

Velkommen på kurs!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *