Labbetusstur nr 4 – Strømsørstien :-)

På tirsdag så går vi Labbetusstur nr 4 og vi går da Strømsørstien 🙂 Planen er at vi går hele veien hvilket betyr at vi må parkere noen bilder nede ved Solbu og noen oppe ved Strømsør. Så starter vi turen oppe ved Strømsør fjellgård og går ned til Solbu igjen 🙂

Si gjerne ifra hvis du blir med, slik at vi får fordelt oss mellom bilene 🙂

Adkomst vei: Kjør ca. 23 km retning Altevatn. To alternativer for tur: Alternativ 1: Parkering i Strømslia ca. 100 meter etter skilt merket Solbu. Merket sti 7 km retning Strømsør fjellgård. Alternativ 2: Parkering ved bom og skilt merket Strømsør 5 km etter Solbu. Følg veien til gården og gå stien motsatt vei ca. 3 km.

Tidsbruk: Stien mellom Strømsør fjellgård og Solbu er total 8 km. 2,5-3 timer.

tihumpen060913_alle utsikt_tihumpen

Alle er velkommen å bli med, både med og uten hund 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter