Run baby, Run! :-)

12.juni arrangeres for første gang Vom Dog Run på Setermoen. Bardu Hund er medarrangør, så her er det bare å hive på seg joggeskoene og ta med seg hunden og springe! 🙂 Eller gå, hvis du heller vil det 🙂 🙂

Kort info:
Vom Dog Run er et sosialt løp for hele familen hvor man løper med hund i bånd. Løpet er tilpasset både de som vil løpe raskt med hund og de som vil ta det som en gåtur. Det er tidtaking og flotte premier både til de raskeste og de som er nærmest den hemmelige idealtiden. Det er to ulike distanser og man kan stille i individuell klasse eller som lag. Alle som deltar får medalje og de firbente får en porsjon Vom og Hundemat etter anstrengelsen – selvfølgelig.
Påmelding gjøres her:
http://www.eqtiming.no/quick/index.php?page=eqtevent&eventuid=25336&search=Vom&focusuid=20415

dogrun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *