Øyenlysning idag :-)

Idag har jeg og Fanny vært en tur til Målselv vet, hvor Fanny har blitt øyenlyst av vetrinær Ernst-Otto Ropstad. Det var også øyenlysningsaspiranter, så Fanny fikk sitte pent å finne seg i å bli øyenlyst av 3 stykker, noe som flotte jenta gjorde med stil :-) Og alt vel med øyene hennes og – hun er herved øyenlyst fri for tredje gang:-) Greit å vite, enda det mest bare er for moro skyld. Fanny er jo tatt ut av avl grunnet EIC, så noe fler valpekull blir det dessverre ikke på henne uansett.

                                    Disse øyne er heldigvis like friske og fine som vakre! Fineste Fanny’en min <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter