Intro i Klikkertrening – en ledig plass :-)

Vi kjører «Intro i klikkertrening» førstkommende torsdag klokken 1130 – og har plass til en ekvipasje til. Dersom noen har lyst til å hive seg med så send en mail til post@dogdiggers.com 🙂

«Har du hørt om klikkertrening men ikke helt sikker på hva det er? Har du lyst til å få en intro og få et lite innblikk? Vi kan tilby kveldsøkter (eller eventuelt på en helgedag) på 3 timer hvor vi gir deltakerne innføring i hvordan man tenker og trener «klikkersk». Det vil være en teoridel, en kort demostrasjon og deretter trening av egen hund. Hunder i alle aldre kan delta (også valper :-) ) Alle vil få klikker utdelt, men godbiter/leker til egen hund må medbringes. Pris 400,-«

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *