Pretty Pernille Finsk Utstillings Champion :-)

Uten de store forhåpningene så stilte vi Pernille i Oulo og Kemi. Det var tross alt ikke mange dagene siden siste valpen flyttet hjemmefra :-) Men med unntak av en ikke helt perfekt pels så er Pernille litt som de fine fotballfruene å regne. Mamma den ene dagen og i superform den neste. I Oulo var hun ikke helt i slag, mistenker at hun ble litt småforkjølt av å ligge rett under viften som sto på som fult om nettene i bobilen. Likevel ble hun fjerde beste tispe med CK med en veldig god kritikk. Her er eneste bildet som var ok fra den dagen, Harald må lære seg å stå på rett side av ringen  :-)

Thea og Maja syntes det var gørt å måtte være med på kjedelig utstilling

2014 Sommer og Ferie fra kamera 057 2014 Sommer og Ferie fra kamera 048 2014 Sommer og Ferie fra kamera 050

I Oulo så bodde vi på en liten parkeringsplass eller retter sagt gress-slette like ved. Veldig praktisk for da kunne Ellen og jeg gå å shoppe så ofte som vi ville mens «gutta» kunne gjøre hva de hadde lyst til….

2014 Sommer og Ferie fra kamera 040 2014 Sommer og Ferie fra kamera 041

Etter Oulo dro vi til en øy om jeg nå ikke husker navnet på, der var det badestrand for hunder og selv om det sies at Cairn Terriere ikke må bade minst 2 uker før utstilling så kan faktisk Pernille lese skilt assa :-)

2014 Sommer og Ferie fra kamera 088 2014 Sommer og Ferie fra kamera 161

Både Ellen og jeg var enige at utstilling fikk være utstilling i varmen som var så hele  hurven fikk bade så mye de ville :-)

Men hakket verre pels på samtlige bikkjer :-) dro vi videre via Kalix til Kemi til det jeg lurer på er en av de minste campingplassene som finnes:-) Den finnes ikke på nett og forhåndsbookingen foregår slik at man ser at det er opptatt dersom det er klistret en papplapp på strømuttakene :-) Det var superfint der, en eldre dame kom innom på morningene og ettermiddagene slik at vi fikk betalt for plassene :-) Liten badestrand (for folk vel og merke) like ved var det også, hundene fikk bade rett ved campingen :-)

Utstillingen startet PRESIS klokken 10:00 (perfekt startidspunkt etter mitt syn) og det var en veldig veldrevet og koordinert arrangement (og flere hundestæsjsalgsboder, Finland er gode på denne delen assa :-))

Vi stilte for en veldig trivelig dommer fra Latvia og jeg merket med en gang vi entret ringen at hun likte Pernille. Det til tross for at det var kokvarmt og hun sto som en potesekk på bordet. Heldigvis ville hun at hundene skulle fri-stilles på bakken og der er Pernille en liten kløppar :-) Kritikken er som følger:

Excellent type, typical sixe, compact body. Nice head with a lovely expression. Typical carset. More coat in the face is needed (enig, vi rakk bare ikke å spare så masse:-)) Excellent neck, typical topline, good tailset. A bit close in elbows. Nice temprament. Enoying within movement. Excellent coat structure.

 Åpen Klasse, Excellent, 1, CK, CERT, 1BTK, CACIB, BIM og om jeg ikke har lest reglementet helt feil Finsk Utstilling Champion!! :-) Bare tre måneder etter valpefødsel! Pretty Party Pernille :-) Flere mener at hun også er svensk utstillings-champion men det må jeg sjekke før jeg tørr å tenke tanken :-)

2014 Sommer og Ferie fra kamera 251 2014 Sommer og Ferie fra kamera 259 2014 Sommer og Ferie fra kamera 263 2014 Sommer og Ferie fra kamera 266 2014 Sommer og Ferie fra kamera 274

Det var så varmt den dagen at i vinnerklasse runden måtte jeg ta fram  de magiske ballene hennes, da fikk hun fart på den lille søte kroppen sin :-) Det var forøvrig en veldig nydelig hanne som vant – på tidspunktet var jeg helt kokko og ikke i stand til å stille opp Pernille pent og pyntelig men skitt au, fin fin dag! :-)

 

En kommentar til Pretty Pernille Finsk Utstillings Champion :-)

  • kirsti sier:

    Gratulerer så mye til det Finske championatet, dersom hun har cert i Sverige fra før er hun også svensk utstillingschampion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter