Lydighetskurs :-)

I helgen så har jeg og Fanny vært på lydighetskurs i Narvik. Instruktør var Hilde Martinussen – dyktig instrukør som er flink å lese både mennesker og hunder:-)

Jeg er kjempefornøyd med kurset og føler at jeg har lært masse. Fanny har vært flink som vanlig, og jeg har vært litt virr som vanlig :-) Tilbakemeldingen vi fikk var att Fanny er en godt gjennomtrent hund som er veldig lydhør på mammaen sin. Jeg er flink til å tenke igjennom hva jeg vil trene og hvordan jeg trener men trenger mere kommanderingstrening for å lære meg å gå :-) Og det er definitivt sant – blir stresset og forvirret i en gang jeg får noen som skal si hva jeg skal gjøre, og det gjør jo ikke saken enklere for Fanny da.. Så må tenkte på å puste, og ellers ikke tenke så mye på hvordan jeg faktisk går uten bare gå. Går jeg feil vei, så får jeg bare litt flere kommandoer :-) Men må ta meg i kragen med det assa.. Må trene mer med kommandant slik at jeg slutter å sjangle sånn.. :-)

Vi får no bare trene videre vi, og nå har vi også fått prøvd oss på ruta og luktdiskriminering så fint å ha flere ting vi kan begynne å se på. Vi har selvfølgelig masse pirk på småting igjen i klasse 2, men er moro med nye utfordringer og :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter