På hytta er det godt å væra :-)

IMG_2791

I helga har vi vært på hytta og det er trivelig å se hvor hundene elsker å være der. Ollie ser litt sånn trist ut akkurat når vi kjører scooter, men hun verken stresser eller styrer så det går fint. Hun er i grunn en veldig deilig og ukomplisert sjel, like blid mot alt og alle 🙂 Besynderlig ikke nok ikke noe til trekkhund når vi går på ski, hun som drar som pokkern når vi starter å gå tur 🙂 Pernille derimot jobber som en ekte sledehund og er en drøm å gå på ski med. Thea gidder jeg ikke en gang å ha bånd på, for hun vil jo bare gå rett bak meg 🙂 Har i alle fall lært en ting, man kan ikke gå på ski med 4 hunder i bånd,minst noen – helst alle bør får springe løs.

 IMG_2774 IMG_2718 IMG_2748 IMG_2783

Verdens snilleste Emma (som sammen med meg har jobbet overtid i over alt for lang tid) kom innom med kake til meg for å ha med tur, og det klokka 0700 på fredag morgen!! 🙂 Det var snilt gjort det  og herremin så syndig god den var 🙂 Kjekt å ha litt kake når Flotte Lotte med familie kom innom på besøk 🙂

IMG_2731

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *