Fanny får massasje :-)

Ikveld har gamlemor fått deilig massasje hos Silver Hundemassasje og flinke Anne-Marie 🙂 Fanny halter jo enda siden operasjonen og kompenserer endel med høyre side, så er nok godt til å få løst opp i stive muskler! 🙂 Hun har (naturlig nok) stor forskjell på høyre og venstre lårmuskulatur, + at hun er stiv i bakparten. Men aller mest var hun stiv og øm fremme på høyre side, bak skulderbladene ca. Det kommer nok av at hun avlaster venstre bak, og dermed kompenserer opp endel med høyre side frem. Fanny røyter som bare det for tiden og ser i grunn ikke ut i måneskinn. Så vennligst se bort ifra alle hårdotter som ligger rundt omkring på massasjebordet 😛

2015-08-24 17.44.06 2015-08-24 18.02.59 2015-08-24 18.10.22 2015-08-24 18.20.26

 

Deilig med massasje synes Fanny, tross at det var litt vondt akkurat der oppe på ryggen.. Anne-Marie sa at hun nok kunne være litt ekstra stiv i en dag eller så pga massasjen, men det går jo fint så lenge som at hun blir mindre stiv i lengden 🙂 Vi skal tilbake igjen på torsdag og mandag for nye timer, så får vi se hvordan det blir fremover. Gamle, stive kropper trenger jo også litt pleie <3

Lotta skal også få seg noen timer med massasje bare hun får Go fra veterinæren, og det blir nok godt det med! For er no gammelmor stiv, så er Lottalille enda stivere stakkar.. 🙂 Veldig deilig å ha en hundemassør i bygda, og hun anbefales sterkt! Anne-Marie er veldig rolig, flink og behagelig synes både Fanny og eier 🙂

3 tanker om “Fanny får massasje :-)

 1. Hei! Min hund skal gjennom TTA operasjon på tirsdag og jeg syns bloggen din var veldig nyttig og spennende å lese, men lurer på hvordan det har gått med Fanny? Håper hun er haltefri og at hun har det bra nå.

  • Hei Andrea 🙂
   Fanny ble aldri helt haltfri, men nesten:-) Hun fikk en pålagring i kneet hvilket gjorde at hun haltet litt. Kortere turer gikk fint, men hvis det ble lengre og tyngre så begynte hun å halte. Var tilbake til Rune på Sortland og han mente at operasjonen var vellykket. Forkalkningen var ikke å gjøre noe med, men utover den så var hun så bra som hun kunne bli. Dessverre så mistet vi Fanny bare noen måned etterpå da hun ble akutt syk. Vetrinæren trudde det var livmorbetennelse, men når hun ble åpnet opp så viste det seg at hun var full med kreft i milten. Så hun fikk sovne inn 🙁

   Lykke til med operasjonen 🙂

   • Hei Emma

    Tusen takk for svar. Veldig trist å høre at dere mistet Fanny 😔 Leste jo om henne her og håpet så inderlig at hun fortsatt hadde det bra. Operasjonen her er overstått og enn så lenge går det bra heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *