Til Markus

Det er så dumt at Melissa og Ollie reiser allerede i dag, det føles ut som om de har nettopp kommet. Mens Melissa har vært på besøk hos sine gudbarn, venner, på fest og trent – så har vi kost oss veldig med lille Ollie. Hun er slik en artig hund, masse attityde og humør. Hun slapper godt av når det er ikke noe som skjer (bortsett fra når hun herjer med mor si:-)) og har masse fart og fin konsentrasjon på trening. Det er så morsomt å se hvor hun står på to og fekter med forlabbene når hun skjønner at det er hennes tur å trene. Jeg digger denne lille bollen av hund! 🙂

IMG_0036 IMG_0131

Her er fra siste trening, vi har starta på slalomen og kjegla. Morsomme lille Ollie assa, tror ikke vi hadde trengt så mange dager til før vi hadde hatt 4 pinner i boks. Så dumt at de alltid må ha henne med seg altså 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *